Ana içeriğe atla

onemli duyuru. yeni uye kayit hakkinda

Ersağ şirketler grubu,  kuralları geregi önemli duyuru!

Ersağ şirketler grubu,network çalışma planı ve sözleşmenin ilgili maddeleri geregi,
Biz Ersağ çevre gönüllüleri  şirketimizi ve ürünlerimizi tüm dünyaya tanıtabilmek ve işimizi geliştirebilmek adına şahsi siteler açma ve şirketimiz ilkeleri doğrultusunda yayınlayabilme hakkına sahip oluyoruz.
Buna göre,
Öncelikle, tüm sayfa ve kayıtlarda, sitemizin sağ-orta alanında konu ile ilgili uyarı mesajımız yer almaktadır,Ayrıca devamında aşağıdaki uyarı şirket ilkelerimiz geregi burada da paylaşılma geregi duydugumdan dolayı bilginize sunulmaktadır.
Bu site  ERSAĞ ORGANİK,RESMİ SİTESİ DEĞİLDİR. ERSAĞ ÇEVRE GÖNÜLLÜSÜ KİŞİSEL SİTESİDİR.RESMİ ERSAĞ SİTESİ.ersag.com.tr 'dir.
Etik kurallar geregi, yeni üyelik kayıtlarınızı ve üyelik girişlerinizi resmi sitemiz üzerinden yapmanızı ve hiç bir siteden, ÖN KAYIT FORMU İLE KAYIT OLMAMANIZ GEREKTİGİ ÖNEMLE DUYURULUR.

Aşagıdaki Link Ersag Organik Şirketler Grubu Resmi Üye Kayıt Sayfasıdır.  Güvenle Kaydınızı Yapabilirsiniz.  Sponsor Üye No: 532485   olarak yazınız.

 Ersag Resmi Üye Kayıt Sayfası  

 

 

Detaylı Bilgi için:

Ad-Soyad . Ersağ Yeni Üyelik   yazarak 0536 682 43 38 SMS Gönderiniz.

Sponsor Üye No: 532485 

 

Önemli Not: Ersağ şirketi ile gerçekleştireceğimiz alışveriş işlemlerinin ticari olarak faturalandırılması yasal bir zorunluluktur.Fatura kesme işlemi için Vergi numarası ya da TC Kimlik Numarası gerekmektedir. 29.08.2006 tarihli 26274 sayılı resmi gazetede tebliğ edildiği üzere 01.01.2007 tarihinden itibaren kesilen faturalarda TC Kimlik Numarası yazma zorunluluğu getirilmiştir. Bu nedenle temsilcilik kaydının gerçekleşmesi için gerekmektedir. 

Bu blogdaki popüler yayınlar

ersag uye ol

   Ersağ Organik ev temizlik,,Kişisel bakım  ve kozmetik ürünleri,Gıda takviyeleri şirketler grubu,

ersag genis urun yelpazesi

Ersağ şirketler grubu, Temizlik-kozmetik-kişisel bakım ürünlerü ve gıda takviyeleri üretiminde,